Také stále řešíte podání ročního hlášení o odpadech za rok 2020? Za rok 2020 byla povinnost podat roční hlášení o odpadech při produkci odpadů větší jak 100 tun ostatního odpadu a 100 kg nebezpečného odpadu, následně podat roční hlášení do 15. 2. 2021, ale stále se setkáváme s tím, že se zapomnělo hlášení podat nebo s těmi, kdo tuto povinnost neznali. Potom nastává otázka co teď? Při těchto potížích si s klientem dáme schůzku on-line nebo off-line a dohodneme se na postupech k zmírnění dopadů sankcí.

Potřebujete pomoci s ročním hlášením, které jste nepodali? napiště nám na níže uvedené údaje a rádi pomůžeme i vám.

A jak se tomu pro příště vyhnout? Vést průběžnou evidenci a z ní si vyvodit zda povinnosti máte či nikoliv. K evidenci se vztahují další požadavky a povinnosti, kde při jejich nedodržení hrozí další sankce. 

Hlášení za rok 2021 se bude podávat dle nového zákona o odpadech do 28. 2. 2022 jste na to připraveni? Tady platí povinnost podávat hlášení nad množství odpadů 100 tun ostatních a 600 kg nebezpečných odpadů.

ŘEŠÍME :

  • vedeme evidence odpadů, obalů
  • podáváme roční hlášení o odpadech
  • podáváme pravidelné výkazy o obalech
  • pomáháme při řešení správních řízení (přestupků).

nebo provádíme kompletní

  • externí administraci v odpadovém hospodářství dle dohody s klientem, která obnáší vedení evidence odpadů, vedení evidence obalů, poradenské služby, veškerou komunikaci v odpadovém hospodářství za klienta, podávání ročního hlášení o odpadech, podávání pravidelných výkazů o obalech, řešení správních řízení a další úkony.

Potřebujete pomoci nebo je vám něco nejasné – vyplňte formulář a rádi vám pomůžeme:

Aktualizace: 12. 8. 2021, Leoš Zemánek, odpadový hospodář